Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért olyan hiresek és nagyrab...

Miért olyan hiresek és nagyrabecsültek az apple termékek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

mert évtizedek óta a minimalista tökéletességre törekszenek. drága, de mert nem olcsó budget termékeket csinálnak. nézz meg egy iMacet... kb 2 kábel az egész, és egyben van az egész, alumínium, IPS panel, wireless keyboarddal és multi touch egérrel. ők hozták be az ipodot, ami az első rendes music player, megújították a tablet piacot, az okostelefonpiacot...

az a baj, hogy sokan csak menőzésből vesznek pl iPhonet, és van kb 5 appjuk, és csak facere meg smsre használják, email fiók sincs kb beállítva...

2012. jan. 4. 15:23
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor azt mondod hogy nemnagyon éri meg olyannak iphone-t venni aki nem használ semmit csak a fényképezőt, hivást sms-t és esetlen a csomagnetet (mivel faluba nincs wifi), meg néhány kis játékot.
2012. jan. 4. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
hát ha nem használja ki... kinek meg hogy mi éri meg, azt magának kell eldönteni.
2012. jan. 4. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Az elso valaszolonak : tokeletesen egyetertek Veled , ertekelni szerettem volna a hozzaszolast hasznoskent,de sajnos a nem volt hasznosra sikerult nyomni -mivel mobilrol irok tul kicsi volt a tavolsag a ket ikon kozott es mar sajnos nem tudom modositani. Megegyszer bocs
2012. jan. 4. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
valószínűleg jók az apple cuccok, csak a felhasználók miatt alkalomadtán röhögőgörcsöt is kiválthatnak :)
2012. jan. 4. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

Minimalista tokeletesseg - ez tettszik; es 100%ban egyetertek.

Kulfoldon elek es itt nem menozes iPhonet venni, vagy barmi mas alma termeket.

Amiota sz.napomra vettem magamnak egy (learazott:) kifuto model iMac 27-et, azota akarhanyszor bekapcsolom, csak amulok, hogy milyen letisztult, egyszeru, logikus, stb.

A cegben PC-t hasznalok szoval van osszehasonlitasi alap es eg es fold a ketto. Persze az office programok (word, excel) egy kin a Mac-en, de csak azert, mert a PChez szoktam. Minden mas viszont egy alom. A telefonnal es az ipoddal is ugyanez a helyzet: teljes megelegedes.

2012. jan. 4. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:

első vagyok

így van, van valami érzés ami átjár ha használsz ilyeneket. Nekem iPhoneom és 1,5 éves belépő MBP-m van, Lionra frissítve és élmény vele dolgozni, de akár csak szórakozni vele.

2012. jan. 5. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!