Miért olyan hiresek és nagyrabecsültek az apple termékek?
mert évtizedek óta a minimalista tökéletességre törekszenek. drága, de mert nem olcsó budget termékeket csinálnak. nézz meg egy iMacet... kb 2 kábel az egész, és egyben van az egész, alumínium, IPS panel, wireless keyboarddal és multi touch egérrel. ők hozták be az ipodot, ami az első rendes music player, megújították a tablet piacot, az okostelefonpiacot...
az a baj, hogy sokan csak menőzésből vesznek pl iPhonet, és van kb 5 appjuk, és csak facere meg smsre használják, email fiók sincs kb beállítva...
Minimalista tokeletesseg - ez tettszik; es 100%ban egyetertek.
Kulfoldon elek es itt nem menozes iPhonet venni, vagy barmi mas alma termeket.
Amiota sz.napomra vettem magamnak egy (learazott:) kifuto model iMac 27-et, azota akarhanyszor bekapcsolom, csak amulok, hogy milyen letisztult, egyszeru, logikus, stb.
A cegben PC-t hasznalok szoval van osszehasonlitasi alap es eg es fold a ketto. Persze az office programok (word, excel) egy kin a Mac-en, de csak azert, mert a PChez szoktam. Minden mas viszont egy alom. A telefonnal es az ipoddal is ugyanez a helyzet: teljes megelegedes.
első vagyok
így van, van valami érzés ami átjár ha használsz ilyeneket. Nekem iPhoneom és 1,5 éves belépő MBP-m van, Lionra frissítve és élmény vele dolgozni, de akár csak szórakozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!