GPS-t szeretnék venni a férjemnek. De fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek hozzá. Milyen a jó, mennyibe kerül kb?
Szia!
Ajánlom neked az ASUS, TOMTOM márkákat, véleményem szerint probálj meg olyat választani amelyik iGO-szoftverrel van, azon belül pedig olyat amilyet célszerűnek tartasz, gondolok itt a térképre, mivel itthon veszed ajánlom a teljes európa térképeset. Ha mondanál egy árat akkor pontosabbat tudnék ajánlani, de így elsőre gondolkodj el ezen:
Szia!
Húú, akkor én nagyon el vagyok tájolva. Azt hittem (Én kis naív, mi?), hogy olyan 30.000 körül már van. Na, akkor ez most csúszik. De azért köszi!
Lehet annyiért is venni nyugi, azért ajánlottam ezt mert ez egy nagyon jó, személyes tapasztalatom is van ezzel kapcsolatban. Igazából a szoftver a lényeg szerintem mindenképpen iGO-s szoftverűt válassz. google-ben tudsz keresgélni. Sok sikert!
ui:nemakartam elvenni a ekdved a vásárlástól...bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!