Szerintettek hany watt-os hangszoro/erosito megfelelo egy tombhazban?
Nekem egy 3 ezer wattos hangszóró ezer wattos végfokról hajtva a házimoziban a mélyláda. Megjegyzem, nem kínai wattok. Ez a cucc felvesz 1.5-1.6 kilowattot a hálózatból. Szintén tömbházban. Eleinte voltak problémák, de mióta ide költöztem, alkalmazkodtam, mert egyrészt nem használom olyan időben, mikor tudom, hogy zavarok vele valakit (hétvégén délután, ha iskola/óvoda szünet van hétköznap délután, reggel 8 előtt, este 8 után). Valamint nem hajtom clippig a végfokot.
Ne haragudj hogy ilyet írok, de hülyeség a kérdés. Tudok neked olyan hangfalat mutatni, ami 1 wattal hajtva szobában 120 decibelt nyom, ami már közel elviselhetetlen hangerő. Meg tudok olyat is, ami 100 wattal hajtva sem megy 90 decibel fölé.
Ésszel kell használni, aztán nem lesz belőle probléma. Ha este 11-kor puffogtatod a kis 2.1-ed, ne csodálkozz ha konfliktus lesz a szomszédokkal. Délelőtt 9-11 között, délután 4-6 között szerintem panelben is lehet veretni, persze nem úgy, hogy hallod a szobában, ahogy a 3 emelettel lentebbi nem teljesen felhúzott redőnyt rázza mint a bolond.
tudni kell kezelni a cuccot.
Nekem Pa cuccok voltak anno.
3-400 W-os ládák, erősítők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!