Hány wattos a hangfalam?
Figyelt kérdés
Hello,van egy mélynyomóm, 30 cm átmérőjű hangszóróval ,de azt nem tudom hány wattos végül is a hangfal ? 350re saccolok annyi lehet ?2013. nov. 1. 06:52
1/8 A kérdező kommentje:
és az ohm számát se tudom , az is mennyi lehet ? 8 ohm ,mivel fadoboz,ezért meg nem szedem szét,sajnos nincs ráirva semmi.
2013. nov. 1. 06:55
2/8 anonim válasza:
Sajnos mi sem tudjuk. Egyéb kérdés?
3/8 anonim válasza:
Nekem meg van egy erősítőm, akkora mint egy videómagnó.
Hány wattos lehet? :-)
4/8 anonim válasza:
Van egy kábelem, kb ujjnyi vastag, mit gondolsz milyen hosszú lehet? Elér a kapuig?
5/8 anonim válasza:
Sem az impedanciáját, sem a terhelhetőségét nem lehet megmondani. Lehet 50w, de 500w is.
6/8 anonim válasza:
A Vidi 30-as mély reálisan 100/150 wattos, ebből ki lehet indulni. Különben sem a watt a lényeg, hanem a hatásfok...
Az impedanciáját műszerrel lehet mérni.
7/8 anonim válasza:
30 cm-es mélyből sosem jön ki 300W. Max 150, de akkor már márka is kell mellé :)
2-8 ohm lehet, de ezt meg lehet mérni.
A hangszórón hátul minden adat leolvasható
8/8 anonim válasza:
Utolsónak: és ha én most belinkelek neked egy 0,5 ohmos, 5 kilowattos 30 centis hangszórót? :)
Amúgy nem lehet megmondani látatlanban, 30 centis hangszórót egy jó ~100 wattos erősítőről el lehet hajkurászni szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!