Lehet-e egy kocsiba egy kondenzátorra 2 db autó erősítőt kötni?
Van egy aktív mélyládám (Márkája: Peiying BA250X) meg van még pluszba egy 4 csatornás erősítőm (Márkája: Cougar c600.4), és 1db kondenzátorom (márkája: Sencor SCA CAP201)
Annyi lenne a kérdésem, hogy ezt a két erősítőt egybe lehet-e kötni egy kondenzátorral, vagy mind a két erősítőhöz külön-külön kondenzátor szükséges.
a kondi az csak a mély hang szinten tartásához kell. ha 2-re kötöd akkor kevesebb ideig tud telt mélyet adni. van aki anélkül használja.
nem vagyok kondi párti. én egy jo kis zselés aksit szoktam használni. elöbb töltödik mint a kondi. de ne vegyél ezért másik kondit, nygodtan kösd rá
A kondenzátor ide teljesen felesleges. Sokan ráadásul azt hiszik, hogy ha szar az akku, vagy kicsi, akkor elég bele egy kondenzátor oszt' jó napot. Pedig a kondenzátor NEM helyettesíti a jó akkumulátort. Az egy plusz fogyasztó, akárhogy is nézzük. Nagyobb teljesítménynél kell, mert egy két másodpercbe is telhet míg visszaáll a feszültség az akkunál, ezt küszöböli ki a kondi. De 500W RMS teljesítmény alatt csak pénzkidobás, és 500W felett sem biztos hogy szükség van rá, csak lehet.
Osynho jól írta, inkább add el a kondit, lesz aki megveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!