Meg kellene terveznem számítógépen?
Bizonyára az olasz cégnek nincsenek olyan szakemberei, akik becsukott szemmel kezeli a különféle CAD programokat, és a gyártmányaikat az utolsó csavarig jobban ismerik, mint te valaha is fogod.
Kicsit túlméretezett önbizalomra vall ez, hogy te innen messziről nyelvtudás nélkül, termelési, technológiai ismeretek nélkül okosabb akarsz lenni náluk. A "rajzlapon vagy számítógépen" kérdés erre utalt. Szerintem te a megfelelő szabványok és előírások nélkül egy szabványos fényképes belépőkártyát nem tudnál megtervezni, annyiféle EU-s előírás van mindenre.
Persze láttam már a neten gróf Spanyol Zoltán féle mórickarajzos macskakaparásokat "szabadalmi terv"-ként, elég szánalmas volt. Inkább ne akarj te is ilyen lenni.
Mérnök nem vagyok, de grafikus igen, és ez lenne az első ilyen pályázatom'
És sajnos 3. Válaszoló nem. De nem ismertek olyat amit könnyű kezelni? Mert megkérdeztem őket és hát meg kéne tervezni gépen :) bocsi ha vannak helyesírási hibák, telefonról írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!