Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Meg kellene terveznem számítóg...

Meg kellene terveznem számítógépen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy nagyobb gyárnak szeretném elküldeni a terveimet. Elég szerintetek a rajzlapokat vagy számítógépen 3d be tervezzem meg? (ehhez annyira nem értek) köszi

2013. jún. 16. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez attól függ - szerintem - h a cég hogyan kéri, várja a terveket. Az energiádat inkább arra fordítsd, h ezt kideríted. Bocs!
2013. jún. 16. 12:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Semmi, köszi. :) csak olaszul nem beszélek, hátha van ott valaki, aki tud angolul.
2013. jún. 16. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Bizonyára az olasz cégnek nincsenek olyan szakemberei, akik becsukott szemmel kezeli a különféle CAD programokat, és a gyártmányaikat az utolsó csavarig jobban ismerik, mint te valaha is fogod.

Kicsit túlméretezett önbizalomra vall ez, hogy te innen messziről nyelvtudás nélkül, termelési, technológiai ismeretek nélkül okosabb akarsz lenni náluk. A "rajzlapon vagy számítógépen" kérdés erre utalt. Szerintem te a megfelelő szabványok és előírások nélkül egy szabványos fényképes belépőkártyát nem tudnál megtervezni, annyiféle EU-s előírás van mindenre.

Persze láttam már a neten gróf Spanyol Zoltán féle mórickarajzos macskakaparásokat "szabadalmi terv"-ként, elég szánalmas volt. Inkább ne akarj te is ilyen lenni.

2013. jún. 16. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
AutoCad-hez,Mechanical Desktop-hoz értesz?
2013. jún. 16. 14:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Mérnök nem vagyok, de grafikus igen, és ez lenne az első ilyen pályázatom'

És sajnos 3. Válaszoló nem. De nem ismertek olyat amit könnyű kezelni? Mert megkérdeztem őket és hát meg kéne tervezni gépen :) bocsi ha vannak helyesírási hibák, telefonról írok.

2013. jún. 16. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
hehe ezek az alap tervező programok, ha ezen elvérzel akkor jobb ha elfelejted...
2013. jún. 17. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!