Autós fejegység, miért nem jut el hozzá elég feszültség?
Autóban a fejegységem vibrált a kijelzője, nem bírja azt a hangerőt amit ezelőtt bírt. Ezt furcsáltam ezért gondoltam feltöltöm az akksit, hátha csak gyenge, de töltőről is ugyan ezt produkálta, valamint feltöltés után is. Itt már nagyon bosszankodtam gondoltam már rá mérek, hogy mi a helyzet? Az akksinál stabil 12.56 V. Közvetlenül a fejegység előtt 10-11 V között ingadozik. Valamint, ha ráadom a gyújtást és egyéb dolgokat (fűtés,világítás stb.) ez az érték 10 V alá esik 9-10 között ingadozik. Itt már be sem kapcsol a fejegység.
A kérdésem az, hogy mi okozhatja ezt a feszültség esést illetve veszteséget? Rövidzárlat lenne valahol? Viszont erre is rámértem és ha ki van kapcsolva minden akkor nem folyik áram az utastérbe. A segítségeket előre is köszönöm!
Kipróbáltam. Megkocogtattam ill mozgattam a nagyobb alkatrészeket, de semmi :/
Egy sima ic mennyire jó, ha melegszik? Mert,hogy a végfok melegszik azt megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!