Ha egy 5.2V bemenetü készüléket egy 5. 0V kimementü töltővel töltök annak lehet bármilyen negatív hatása?
Az 5.0 Voltos töltőnek sem annyi a kimenő feszültsége terheletlenül, hanem több!
Nyugodtan használhatod, fel fogja tölteni!
Egy Kindle Paperwhite ebook reader. 5.2V a bemeneti feszultsege, a tolto pedig egy univerzalis miniusb halozati tolto aminek a kimeno feszultsege 5.0V.
A keszulekhez nem jar halozati tolto csak usb kabel amirol PC-n lehetne tolteni de ugy 4 ora,ezert gondoltam,hogy gyorsabb lenne igy de nem szeretnem az akkumulatort esetleg karositani.
A Kindle Paperwhite bemeneti feszültsége 5 V
Letöltöttem az Amazontól a kezelési utasítást. Sehol nem említenek 5,2 voltot. Annyit írnak, hogy az USB csatlakozón keresztül lehet tölteni, a teljes feltöltés ideje körülbelül 4 óra. Az USB port tápfeszültsége pedig 5V.
Koszonom a tippet,en csak a keszulek hatuljara irt adatok alapjan gondoltam ott 5.25V-ot irnak.
Itt van egy nagyfelbontasu kep rola:
8 jól írta, az 5,25V a maximális feszültség lesz, amit elvisel.
Az USB szabvány szerint 4,75-5,25V között kell lennie, vagy másképp 5V +-5%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!