Mezőkovácsházán hol tudom a lenti eszközöket megveni?
Üdv!
A következő eszközökre lenne szükségem:
- F-Dugó RG6 KOAX. kábelhez (NEM krimpelős)
- KOAX. TV-Dugó (90°)
- KOAX. Diplexer (Jelközösítő)
Mezőkovácsházán van olyan bolt, ahol ezeket be tudom szerezni?
Ezt csak egy helyben lakó tudja. Egyéáltalán nem biztos hogy egy közsgben mindezeket be lehet szerezni.
Villanyszedrelő bolt vagy barkácsbolt minden bizonnyal van. Ha ott nincs, akkor a legközelebbi város első műszaki boltjában.
De bemehetsz akár az Euronicsba is, az úgy tudom van Mkházán.
Elvileg egy Vas-Műszaki boltban megkaphatom ezeket?
Vagy legalább a csatlakozókat?
Euronics - ban nem szeretek csatlakozókat venni, mert 6 áráért adnak 1-et, és csak csomagban van
Úgy értem, KOAX TV-Dugót akartam venni régebben, csak 10-es csomagban volt, és az 1.000 ft - ba került, aztán találtam itthon egyet
Egyébként az említett dugasz 20-50 ft/db között mozog
Azt hiszem, volz Mkházán egy ilyesmi kosbolt, de nem emlékszem sem a nevére, sem arra, hogy merre volt.
Régi TV - ket, meg audiovizuális eszközöket, kábeleket, csatlakozógat, stb.. árultak, elég olcsón, néha még használt hűtőszekrényt is lehetett találni....
Csak elfelejtettem, hogy merre van, de asszem' , nem volt messze a Buszállomástól....
Na legfeljebb a "Paraszt-GPS" megmondja :) :)
Paraszt-GPS segített :)
Még megvolt a bolt, és kaptam is cuccot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!