Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Pou-nevű játékkal kapcsolatb...

A Pou-nevű játékkal kapcsolatban van kérdésem (: pou-nak gyerek? :D

Figyelt kérdés
az lenne hogy lehet-e valahogy gyekeret csinálnineki?xD mert ma oszt.trásam mondta h neki mondták h elvileg ha 30vagy mennyi kakit összegyűjtünk akk lehet neki vagymi..xD dehát bakker..._. kakiból gyerek?xDD
2013. jan. 16. 12:37
1 2
 11/14 anonim válasza:
a barátnőm is játszik vele és 50 kaki kell elvileg egy gyerekhez ő már legalább fél éve gyűjti és 45db kakija van :)
2013. jún. 14. 14:39
 12/14 A kérdező kommentje:

kedves Titush én nem azt mondtam hogy ne válaszoljanak.csak hogy nem kell rögtön lásd a saját példádat gyökér gyerekezni(: na mindegy(:

szóóval akkor 50 xd értem:D

2013. jún. 21. 00:46
 13/14 Galeve válasza:
nem értelek titeket valaki feltett egy kérdést és mert a minimaxon most épp szünet van nem tudtok mibe belepofázni..aha erre a rohadt kérdésre nem tudjátok a választ akkor inkább ne írjatok semmit és nézzétek a reklámot
2013. júl. 8. 10:51
 14/14 anonim válasza:
Én úgy tom ,hogy nem lehet . A play áruházos videón ketten vannak de azt úgy lehet ha áthívsz egy barátot . Az oszt. társam már 90-et gyűjtött és nem történt semmi
2015. ápr. 13. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!