Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Pou-nevű játékkal kapcsolatb...

A Pou-nevű játékkal kapcsolatban van kérdésem (: pou-nak gyerek? :D

Figyelt kérdés
az lenne hogy lehet-e valahogy gyekeret csinálnineki?xD mert ma oszt.trásam mondta h neki mondták h elvileg ha 30vagy mennyi kakit összegyűjtünk akk lehet neki vagymi..xD dehát bakker..._. kakiból gyerek?xDD
2013. jan. 16. 12:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
grat
2013. jan. 16. 12:46
 2/14 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy Pou egy darab "kaki"?
2013. jan. 16. 12:48
 3/14 A kérdező kommentje:

különösebben leszarom kinek mi a vélemyéne róla..:D tudom h hülyeség(: olcsó játék hülyegyerekeknek..:D énmeg dinkavagyok szval..:D legalább vállalom..((: akinek nemtetszik..:D nemmondom(;

ésha az?..:D

2013. jan. 16. 12:56
 4/14 anonim ***** válasza:
Jó, csak ez olyan, hogy pl fogok egy követ és azt mondom, ő Bob. Bob tud beszélni, de állatira elcsodálkozok rajta, amikor valaki azt mondja, hogy Bob még soha nem fingott.
2013. jan. 16. 14:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Vagy inkább azt mondja, hogy Bob mindig telefingja a szobát.
2013. jan. 16. 14:33
 6/14 anonim ***** válasza:
És :) mond :D csak :), miért :D teszel :( minden :S szavad :O után ×D egy :S smilet????shift+pont?????
2013. jan. 16. 14:48
 7/14 A kérdező kommentje:

jóde na (:xd ha akarod szerzek magamnak egy követ és elnevezem Bob-nak(: csak a te kedvedért:Dxdd

aki minden szó után tesz egy smiley-t az itt tevoltál..(: és csak azért mert ilyen a stílusom mondjuk úgy^^. ha nem tetszik nenézz ide..:D fontos volt belekötni még ebbe is amúgy..xd ó és lepődjek meg._.

2013. jan. 19. 21:07
 8/14 anonim ***** válasza:
Bocsánat, de, hány éves vagy? (nem sértésnek, puszta kíváncsiság)
2013. jan. 20. 13:44
 9/14 A kérdező kommentje:
16éves vagyok(: és nem nemzavar hogy ki mit gondol még mindig:D de amíg nem ismersz addig szerintem ne kommentelj..(:
2013. jan. 21. 16:09
 10/14 anonim válasza:

na te értelmes vagy 16 éves létedre. "de amíg nem ismersz addig

szerintem ne kommentelj..(:" itt szerinted ismer téged valaki név nélkül, ember? akkor ne válaszoljon neked senki, mert nem ismernek. igazam van? ennyi erővel mértnem kérdezed meg azt aki ismer téged, gyökér gyerek?

2013. márc. 29. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!