Elakarom adni régi típusú nyomtatómat+monitoromat de senki sem veszi meg. Tudnatok olyan oldalakat mondani ahol megveszik?
El akarom adni - három szóba kell írni.
Nem fogod tudni eladni, ajándékozd el és örülj, ha valaki egyáltalán elfogadja (esetleg valamilyen szegény sorsú iskola, óvoda).
Ha végképp nem megy és csak a helyet foglalja (én is jártam már így), el kell vinni valamelyik ilyen profilú műszaki üzletbe, ahol ingyen át kell hogy vegyék ártalmatlanításra, mint veszélyes hulladékot.
Ne add el, örülj, hogy még crt monitorod van, és nem a nyomott formájú tft.
Nekem most ment tönkre a 19 colos crt-m, (kinyitottam egy kólát, és kilőtt, mint egy pezsgő,pont bele a monitor hűtőrácsába vaz...), és kénytelen voltam venni egy 16:9-es ledes lófütyit. A kedvenc programjaim fele nem fut rajta, kirja, bad input, vagy ilyesmi.
A monitor értéke gyakorlatilag 0 ft.
Én majd lomtalanításkor lecipelem, a fémgyüjtők elviszik.
Ha nyomtatót veszel, és szövegre kell, vagy néha akarsz csak képet, vegyél lézert, és rögtön egy-két pót-tonert hozzá, mert egy év múlva már nem kapsz.
Ezzel, akár 2000 oldalt is kinyomtathatsz.
A színes lézer drága mulatság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!