Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gitárosok! Kezdő vagyok, mit...

Gitárosok! Kezdő vagyok, mit tegyek? Többi alul!

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. nagyon szeretnék gitározni.minden álmom. de.. ugye még általánosba járok(7.o) azért ha nekiállok gitározni szolfésra kell járnom.amit nagyon nem szeretnék, ezért magántanárhoz szeretnék menni. :) milyen gitárt vegyek,milyet érdemes? akusztikus,klasszikus vagy elektromos? csak annyit szeretnék elérni, hogy megamtól megtanuljak pár számot hogyha már megtanultam gitározni.pl.. http://www.youtube.com/watch?v=uGcsIdGOuZY ...grenma, never shout never stb.:)

másik kérdésem lenne, mennyi idő lenne betanulni úgy hogy megkapom az xy számnak az akordjait és betanulom magamtól? :)

még 1 kérdés..nemtudtok esetleg esztergom-budapest között valami jó fiatal gitártanárt?

bocsi a hibákért, nemvagyok valami szakértő ebben a témában. előre is köszi!

2012. szept. 26. 16:57
 1/3 anonim válasza:
Szia! Ismerem a problémát, én 14 vagyok, 8.-os fiú. Én 2 éve otthon kezdtem el gitározni a Muszty-Dobay Gitárisk.-ból. Nagyon jól megy, kicsit többet kell gyakorolnom (heti 6-7 óra), de idén már az okt. 23-ai műsorban fellépek. Szerintem mindenképpen acélhúrossal kezdd, elsőre nehéz lesz lefogni, de majd megerősödsz! És ha megtanulsz mondjuk 7-8 akkordot, a fél világ a tiéd, és rátérhetsz a különböző pengetési technikákra (bontás, sika-fajták, stb.) Ez nagyjából 4 hónapig fog tartani. Remélem tudtam segíteni, ha kell még valami, írj privit! :D
2012. szept. 26. 17:14
 2/3 Geta96 válasza:
Én is otthon tanultam tanulok, azt mondom tanulj meg néhány akkordot( A, Am, E,Em D,G, F és a power chord) ezek nagyon könnyű akkordok( talán az F nem )egy hét alatt jól betudod őket gyakorolni, utána meg kezdj egyszerűbb számokat játszani( Ac/Dc nek csomó könnyű száma van sztem velük kezd vagy egy republikkal ( bár őket nem nagyon szeretem személy szerint))
2012. szept. 28. 06:38
 3/3 anonim ***** válasza:
AC/DC-t megnézem, hogy egy kezdő mikor fog szólózni... Angus Young nem volt azért kispályás.Szerintem az ilyen punk-rock együttesek számai (pl:Green Day, Blink-182, Sum41) jóval könnyebbek, azokat kezdők is lazán le tudják nyomni.
2012. szept. 29. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!