Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok, ha egyik nap megy...

Gitárosok, ha egyik nap megy a lefelepengetés, a másik nap nem az miért lehet, egy full kezdő el tudja játszani az alábbi számot?

Figyelt kérdés

csak mert elég messze állok már a full "kezdőség"-től

http://www.youtube.com/watch?v=UqnCLvCkSHQ

vajon miért lehet az mikor a legelején próbáltam eljátszani ezt a számot, a technikám fele ilyen jó sem volt, mégis tök lazán ,fel sem merült bennem hogy ez nehéz most meg az váltásoknál az intro meg a verse közötti résznél a lepengetésem mindig beakad aztán mikor a verse közepén vagyon ,helyre jön, a refrénnél fel-le pengetek majd megin jön a verse ott szintén szarakodik a csuklóm az elején, aztán megin jó

miért van ez?

és az miért hogy egyik nap azt gondolom hogy tök királyul meg végre elindult vmi fejlődés másik nap meg megin full szar, ma délután egész jó volt, estére ujra le kell vinnem a tempót 60-70 %-ra hogy megin jó legyen, aztán gondol egyet és újra megy eredeti tempóba

én már nemértem, lassan úgy gondolom hogy én leszek az egyedül aki ennyit szarakodik ezzel a k.......ott technikával a bal kezem egy "ferrari" a jobb kezemhez képest:\

5 éve gitározom(fél éve komolyan). de már nagoyn idegesít

2012. febr. 19. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Nos, nem tűnik túlságosan nehéznek, viszont ez attól is függ, hogy eddig milyen műfajokban voltál jártas. Én már nagyon régóta gitározom (jazzgitár tanszakra jelentkezem jövőre), de lehet, hogy elsőre nekem se menne ezt lejátszani, blues-rockot játszottam ez alatt a pár év alatt, sok stílusban nagyon eltérő technikák lehetnek.
2012. febr. 20. 00:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Én már a helyedben nem erőltetném. Az x-edik kérdést teszed fel pengetési témában, ami másnak 1-2 nap alatt megvan. Hagyd a fenébe, csak magadat idegesíted vele.
2012. febr. 20. 07:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek...

Nem való mindenkinek a gitározás...

2012. febr. 20. 07:53
 4/9 anonim ***** válasza:

szeritnem azért ne hagyd abba a gitározást

max ezt a dalt hagyj, keress más olyan stílust, ami lehet hogy menne

2012. febr. 20. 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne itt kérdezd, mert mindig ugyan azt a választ fogod kapni, ugyan azokra a kérdéseidre.

Keress egy gitárost a környezetedben, és kérd meg hogy mutassa meg hogy is kellene.

Biztos, hogy sokkal hamarabb rájössz úgy.

2012. febr. 20. 11:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyébként egy full kezdő eltud játszani egy ilyen számot.

Öcsémet mikor kezdtem tanítani, pont ilyen számokat tanítottam , neki mert ezeket szerette. (a leges legelső szám is valami blink182 volt)

1-2 napra rá, már tökéletesen el tudta pengetni, néha kiesett az ütemből, vagy nem sikerültek a váltások, de a pengetéssel nem volt gond.

2012. febr. 20. 11:35
 7/9 A kérdező kommentje:

megyek tanárhoz újra:D

azért köszi:)

2012. febr. 20. 15:25
 8/9 anonim ***** válasza:
A tanár sem mindegy milyen :D
2012. febr. 20. 16:16
 9/9 A kérdező kommentje:
ez egy vicc ,bementem a boltba a gyerek elmondta 10 mp alatt hogy hogan kéne tartanom a pengetőt, azóta tök jól megy az egész xdxd
2012. febr. 21. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!