Mobilinternet segítség?
Figyelt kérdés
Van egy tabletem,és szeretnék mobilinternetet vásárolni rá,hogy tudjak rajta netezni.Melyik mobilinternet éri meg a legjobban?Nem kell hogy túl nagy adatforgalma legyen,csak böngészni szeretnék rajta,épp hogy csak menjen rajta a net,de legyen túl lassú.Segítség?2012. szept. 15. 11:51
1/7 anonim válasza:
Az a baj, szinte mindenhol hűségidő van... és elég drága is.. digit tudom ajánlani nincs hűség, és nem olyan drága.. viszont már digis előfizetőnek kell lenned.
2/7 A kérdező kommentje:
Van kábelrévénk,és pontosan digis.
2012. szept. 15. 13:06
3/7 A kérdező kommentje:
*kábeltévé
2012. szept. 15. 13:07
4/7 anonim válasza:
akkor szerintem az lenne a legjobb megoldas, nezz korul a honlapjukon
5/7 anonim válasza:
Ami még kérdéses van e 3G foglalat a tabletodon.. mert ha nincs meg kell nézni,hogy a tablet támogatja e azt a modem stick tipust amivel adják a netet :-)
6/7 Nadetényleg válasza:
vagy szórd szét a netet a lakásban egy wifi routerrel, a tabletben biztos van wifi, de itt vannak feltöltőkártyás mobilnetek: [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Wayteq xtab-70-em van.Már használtam a wi-fi-t rajta.Ment rajta minden.Csak a kollégiumba kellene a mobilnet nekem, és oda nem szeretném bevinni a routert.
2012. szept. 22. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!