T-mobile vs. Vodafone? Mobilinternet legfőkébb!
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 14:07
1/5 anonim válasza:
Azt hallottam,hogy a Vodafone-nak van a legnagyobb lefedettsége, (szinte az egész ország) szóval ha sokat utazol, akkor szerintem a Voda lesz a nyerő. Más tapasztalatom nincs, de hátha segít ez is.
2/5 kisvuk29 válasza:
Én is így tudom.Bár nekem pont rossz,hogy itt ahol vagyok nincs,de mondjuk a hegytetőn kint már van 3G.De én így is hiszek a vodában.
3/5 nagymano válasza:
A Voda átveri az embereket a nettel. Főleg a feltöltőkártyásokat. Válzd a T-mobilet.
4/5 A kérdező kommentje:
Miért veri át a Voda őket?
2012. dec. 4. 16:14
5/5 kisvuk29 válasza:
Én még nem vettem észre átverést.Nem kevés a 2500 egy GB-ért,de mivel sokat utazgatok jó,hogy van nálam egy jó kis net. :) Ráadásul nekem megéri,mert rég náluk vagyok.Apum is azóta velük van mióta itt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!