Van egy stckem és hol tudom megnézni, hogy korlátlan vagy sem?
van internetem és kaptam hozzá sticket és 500 forintot kell fizetni havonta de nemtudom hogy korlátlan-e vagy sem
ha korlátlan akkor kijelzi ha túl lépem a határt vagy sem.
Milyen szolgáltatónál vagy? Nem a stictől számít.
Elvileg SMS-t küldenek, ha eléred a havi forgalmi keretet, de gyakorlatilag akkor már túllépted, mire megkapod. Ráadásul nem is mindig érkezik meg, szóval nem ajánlott számítani rá.
Havi kerek 500 Ft-ért a Djuicenál van csak internet, ez havi 100 Mb forgalmi keretet biztosít, ez felett 33 Ft/mb a túlforgalmazási díj. Ez számítógépen kb. 100! weboldal megnyitására elegendő.
Hasonló árú csomagok:
Telenor: 599 Ft/50 Mb, felette 33 Ft/mb a túlforgalmazási díj.
T-mobile: 600 Ft/30 mb. Ez egy kicsit összetettebb. A csomagban foglalt forgalmi keret 30 Mb, de ez felett nincs túlforgalmazási díj, csak a sebességet lassítják le 32 Kbit/s-ra. Ez egy kicsit lassú, főképp számítógépen, bár ha kikapcsolod a fényképeket, a flasht és a JAVA-t, akkor szöveges tartalmak böngészésére, Facebookozásra és emailezésre tudod majd használni, meg pl. a Gyakori kérdésekre. :)
Ezt figyelembe véve a T-mobile ajánlata a legjobb, de ebben az árkategóriában ne várj olyan szolgáltatást, ami nagy sebességgel korlátlan, vagy legalább is nagyobb adatforgalmi korláttal rendelkező internetelérést biztosít.
Számítógépes böngészére való csomagok 3-4000 Ft-nál kezdődnek, viszont ennyiért már van olyan ajánlat is, ami korlátlan böngészést és emailezést tartalmaz, továbbá ha túlléped a keretet, akkor sem kell ezeknél többet fizetni a havidíjnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!