Hogyan kell telepíteni a TP - LINK wifis routert?
A Router pontos típusa: TL-WR740N
A problémám azlenne hogy vásároltam egy ilyen tipusu wifis routert, összedugtam ( a lant a routerral és a gépeket a routerral) (2gépem van + 2 telefont szeretnék wifin keresztül) és bekapcsoltam a gépet és nincs net eggyik gépen sem sőtt ami van a routeren az a kis jel ami villogot a régin és az jelentette hogy van net (számomra:D) az most nemvillog! Nagyon megköszönném ha valaki pontosan lépésről lépésre elmagyarázná hogyan is kell az alapoktól!! Köszönöm!
Előveszed a routerhez kapott kis füzetecskét, ami leírja, hogy hogyan kell "express" telepíteni.
A lényeg: van egy IP cím, amit a LAN-ra dugott gépen írj be a böngészőbe. Ez 192.168.1.1
Itt add meg a router felhasználói nevét és jelszavát (le van írva a füzetecskébe, amit adtak).
Ekkor belép az admin felületre. Ott válaszd a Quick Setup részt (elvileg el is indul).
Válaszd ki milyen neted van, ha szükséges, add meg a felhasználói nevet és jelszót.
Védd le a Wifi kapcsolatodat.
Kész is vagy.
Pontosan?
Jelszót igénylő ADSDL-ed van modemmel?
Jelszót nem igénylő UTP kábelvéged van?
Jelszót nem igénylő kábelneted van kábelmodemmel?
Jelszót nem igénylő kábelneted van kábelmodemmel
Ez van nekem vagyis annyira nemértek hozzá de ezlehet az sima mezei antenna kábelen a géphez kötve jelszó nélkül: D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!