Lehetséges, hogy baj lenne belőle?
Gondolj bele abba, hogy valószínű neked sem 1-2 órát megy a gép ha odaülsz. Én például ha ideülök 5-6 órát biztos megy de sokszor még többet. 2-3 óra alatt nem lehet nagy baja a gépnek, szerintem nyugodtan otthon hagyhatod.
Mit töltesz hogy 11 GB és mennyivel jön (csak kiváncsiságból)?
Ha ez megnyugtat az én gépem már 5 hete megy megállás nélkül nappal használom este töltök...
Vízhűtésem van így nem félek h bármi is túlmelegszik a táp viszont abban a pillanatban szakít ha zárlat lenne.. Ezenkívül túláram védett az elosztó és az előszobában is van biztosíték tábla..
HA GTA IV-et töltesz nyílván neked is korszerű géped van amihez evidens egy jóféle modern és biztonságos táp így nem kell attól félned h bármi baj lesz. A proci hőjét nem árt figyelni 50-60 fok fölé ne menjen. De ha tudod biztosítani az optimális hűtést (akár víz akár lég) akkor semmitől sem kell tartanod. Azt nem mondom h egy külföldi heti nyaralás során is így merném hagyni de az az egy két óra v egy teljes éjszakai elfoglqaltság semmit veszélyt nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!