Mire jó az IP cím? Ha azt megnézik mit tudnak meg belőle?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 12:22
1/13 anonim válasza:
meg tudják a településed, szolgáltatód, ha esetleg rendőrség nézi akkor vissza tudja követni, hogy ki használta -> ki vagy, és ezen keresztül kapcsolódsz másokhoz, netre. (egyszóval azonosító)
2/13 anonim válasza:
Ha azt megtudják, akkor le tudják nyomozni, hogy honnan és hogy mikor vagy aktív interneten, és hogy melyik lapon, valamint vírust tudnak küldeni az IPden keresztül a számítógépedre és be is tudnak lépni abba, tudják irányítani és fájlokat le illetve feltölteni arra!
3/13 anonim válasza:
Tehát ne add meg, mert gonosz célokra tudják felhasználni ellened!
4/13 anonim válasza:
De egy normális tűzfal ilyet nem enged át (kivéve ha profi, az meg nem foglalkozik veled), a legtöbben úgymond szórakozásra használnak ilyen dolgokat, ha mondjuk cégnél lennél akkor vigyáznod kéne, de így nem félnék az ilyen dolgoktól amit az előző írt.
5/13 A kérdező kommentje:
és ezt megtudják nézni magánszemélyek?? ha pl én nem adom meg senkinek akk megtudják?
2011. jún. 21. 12:32
6/13 anonim válasza:
Csak akkor, ha hozzáférhetnek a TE SAJÁT számítógépedhez, amúgy nem!
7/13 A kérdező kommentje:
aham csak mert soha nem tudtam hogy van ez xD
2011. jún. 21. 12:40
8/13 anonim válasza:
Ha hozzáférhetnek, akkor úgy, hogy:
Bemegy a Start menü-be
Kiválaszja a futtatás-t
Beírja oda ezt:
CMD
Utána pedig nem nyúl semmihez, csak elkezdi gépelni ezt:
ip config
Majd nem törődik semmivel, csak nyom egy Entert és leolvassa az adatokat...
Jah és a Tűzfal átengedi...
Ha nemhiszed el, megpróbálhatod, jómagam is hack-er vagyok és simán átmegy rajta...
9/13 anonim válasza:
Bocs, szóköz nélkül kell az 'ipconfig'-ot beírni...
10/13 anonim válasza:
"Ha nemhiszed el, megpróbálhatod, jómagam is hack-er vagyok és simán átmegy rajta..."
Egy hacker legalább azt tudja hogy kell leírni a foglakozását ... :) kivéve ha őt is meg hackelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!