Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mire jó az IP cím? Ha azt...

Mire jó az IP cím? Ha azt megnézik mit tudnak meg belőle?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha kapcsolódsz valahova akkor természetesen megtudják nézni, nem kell hozzá ipconfigot lesnie, pl msnen is meglehet másét nézni, chaten is ha elég gagyi, de ha játszol vmit neten akkor úgy is, honlapoknál már kevésbé, az titkosítva van megfelelően, csak az admin tudja elérni hogy kik léptek fel rá, de nem kell félned ettől, amit az előző kkhh írt az csak paranoia, gondolom nem neten akarsz kokót árulni.
2011. jún. 21. 13:37
 12/13 Wolfmander válasza:
Az IP-ből biztosan megtudni, hogy valaki épp hol netezik.
2011. júl. 21. 21:51
 13/13 anonim válasza:

Az IP cím alapjában véve arra jó, hogy ad egy egyedi azonosítót a számítógépednek, így lehetővé válik az adatok cseréje, mert a két kommunikáló fél tudja azonosítani egymást.

Ha meglesik akkor mint írták megtudják nézni nagyjából a tartózkodási helyed, szolgáltatód. Én bemértem az ip-m, és azt eltalálta, hogy Szegeden vagyok, de a térképen egy Szegedközeli szántóra mutatott, mintha ott ülnék és nyomnám a netet a semmi közepén :D

2016. dec. 8. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!