Hol tudok beszerezni "UV kék led fénycsövet"? És
mennyibe kerül és, hogy tudom megoldani, hogy a szobámba
berakok belőle 2db-ot. TÖBBI LENT.
1/14 anonim válasza:
Szia! nem mindegy hogy LED vagy fénycső.
Szterintem neked fénycső kell, a bulikban is az van.
Lehet UV kompakt fénycsövet kapni is, nekem a szúnyogcsapdámban olyan van. Csak betekered a körte helyére :-)
(a közönséges fénycsővel azért több babramunka van, fojtótekercs meg egyebek.... nem kezdőnek való)
Nézz körül világítás technikai boltokban, barkácsboltban (obi, baumax, praktiker, satöbbi)
Azért ne nézz bele a fénycsőbe sokáig, mert az uv fény nem tesz jót a szemnek, nem véletlen van uv szűrő a napszemüvegben...
2011. szept. 10. 21:30
2/14 A kérdező kommentje:
Akkor kék fénycső. De én nem ilyen lámpa körte formályut szeretnék, hanem ilyen rendes fénycsövet ami ilyen hosszú rúd szerű. Na egy olyat mondjuk, nagyon nehéz és drága lenne beszerezni és beszerelni a szobámba ?
azért uv fényben élni nem a legegészségesebb
2011. szept. 10. 23:12
4/14 A kérdező kommentje:
Csak esténként gondoltam, hogy néha mikor olyan van bekapcsolom hangulat fényként.
5/14 anonim válasza:
Hát az a hosszú rúd szerű dolog ugye maga a cső.
ahhoz kell ugye lámpa amibe beleteszed. ha már van ilyen neoncsöves lámpád akkor csak ki kell cserélni a csövet, nem vészes, ha a méret meg a watt stimmel.
egyébként meg azért ez a változat drágább lenne főleg a lámpa miatt , 10e alatt nem úsznád meg. a körte alakú meg valami 2 ezer lehetett.
2011. szept. 10. 23:33
6/14 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül egy olyan lámpa amibe a csöveket teszed ? És mennyi egy UV cső ? Oo kb. ?
Ez az UV nem összekeverendő avval ami a napozáskor ér.
Ez NEM káros.
Világítástechnikával foglakozó üzletben ahol cső van ott lámpatestet is kapsz hozzá.
Nem olyan drága.
Ezek a csövek ugyanabban a méretben készülnek mint a normál fényt adó társaik.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
2011. szept. 11. 08:06
"azért uv fényben élni nem a legegészségesebb"
Hehe...
[link]
2011. szept. 11. 11:49
9/14 anonim válasza:
Lol:-) szereztek egy szoláriumot :-) Hát igen, a kedves kérdés kiíró elégedjen meg egy szál fénycsővel, attól még nem lesz baja. Amúgy én is a szúnyogcsapdát éjjel kapcsolom be, akkor pedig csukott szemmel alszok, szóval már csak azért se tud ártani. :-)
2011. szept. 11. 12:03
10/14 A kérdező kommentje:
[link]
[link]
A kettő között mi a külömbség ? Ezt a kettőt néztem ki magamnak. Ezek olyanok ugye, hogy falra felhelyezhetőek, és utána konektorba rendesen bekell dugni ?
Kapcsolódó kérdések: