Hol tudok beszerezni "UV kék led fénycsövet"? És mennyibe kerül és, hogy tudom megoldani, hogy a szobámba berakok belőle 2db-ot. TÖBBI LENT.
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszettek a bulikban, az UV kék fénycsövek amik alatt világítanak a fehér dolgok. Na most mivel nem értek hozzá nemtudom, hogy hol tudok venni és mennyiért. És azt se tudom, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy beszereljem a szobámba. Mibe rakjam bele ? Előre is köszi a válaszokért. ;)2011. szept. 10. 21:05
11/14 A kérdező kommentje:
És Amugy most akkor ez a UV, kárositja a szemet vagy nem ? Oo Nem értem.
2011. szept. 11. 16:30
12/14 anonim válasza:
Szia!
igen, UV. Pénzt is vizsgálhatsz alatta, és a ruhák is világítanak.
egy szál ilyen fénycső nem fog kárt okozni, több UV-t szedsz össze napközben ha nincs szemnüveged. mondom hogy nem vészes. nekem a szúnyogcsapda 25 wattos UV cső és még mindig látok.
De szoláriumot ne csinálj, tényleg.
13/14 A kérdező kommentje:
2db 18 wattos 60cm-es csövet akarok berakni : o Szerintem az elég hogy a szobáamt be világitsa. És 2db-tol cska nem elssz bajom : o És nem azt fogom bámulni és csak éjszakánként fog menni.
2011. szept. 11. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!