Gond lehet belőle, ha hozzáérek a konnektornál ahhoz a fémhez, ami kétoldalt van kívül?
Figyelt kérdés
Lehet, bugyuta a kérdésem, de mikor húztam ki a telótöltőmet, hozzáértem ahhoz a réz szímű fémhez, ami kétoldalt van kívül, nem tudom mi az. Megszúrta a kezem, megijedtem. Köszi a válaszokat!2011. szept. 30. 11:14
1/6 anonim válasza:
Nem, ha hibátlan a rendszer, ahhoz nyugodtan hozzá lehet érni.
Amikor vasalsz, akkor pl. a vasaló fémteste van kapcsolatban azzal a bizonyos réz színű valamivel (VÉDŐföldelés a neve)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Nem is tudtam, hogy az a védőföldelés:-) Nem voltam túl jó fizikából:-) Most néztem utána, hogy dugalj két oldalán lévő fémre gondoltam:-)
2011. szept. 30. 11:26
3/6 A kérdező kommentje:
Ugye dugalj a neve? Máskor legalább ezt tudjam:-)
2011. szept. 30. 12:50
4/6 anonim válasza:
Igen, az a hivatalos neve, egyébként csak: konnektor
5/6 anonim válasza:
Normál esetben az a védőföld, de láttam már olyat, hogy a barom szerelő nullát kötött rá. Olyankor tud rázni (vagy inkább bizsergetni). De ilyet tenni már majdnem gyilkossági kísérlet...
6/6 anonim válasza:
Ha jo volt a villanyszerelo akkor nem raz. Viszont akkor tud csipni ha feltoltodtel mert akkor a fold fele kisulsz, de ez az ijedtsegen kivul mast nem okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!