A Canon a legjobb fényképezőgép márka?
Sony fényképezőgépek Zeiss optikát használnak, és nagyon jók. Casionak szintén szép képei vannak. Nézegessed ezt a kettőt, nekünk van mind2ből, és nagyon jók
tükörreflexesből meg Nikon
Na. Nálam már megfordult kb. 100 kompakt gép biztosan. :P
Az én véleményem egyértelmű.
Panasonic lumix.
Nagyon eltalált széria, remek optikával, és amíg szervizben dolgoztam, aránylag keveset láttam ott belőle.
Kompaktoknál canon, nikon, pentax, oly, stb nagy márkák felejtősek. Legalábbis én tuti nem vennék. Fuji az ami még nekem tetszik, de abból is csak a régebbi modellek. S5600 után ott is csak a romlást látom.
ugyanúgy, mint pl. az autóknál, a itt sincs olyan, hogy "legjobb"
az a kérdés, hogy milyen célra szeretnél venni? mennyit fotózol? mit fotózol? mennyi pénzt szeretnél költeni? stb.
ha ezeket a kérdéseket megválaszoltad, akkor a legkülönbözőbb gyártóktol abba a kategóriába való gépet fogsz találni, ami neked megfelelhet. és akkor jön a neheze. nézd meg, melyiket tudod legkönnyebben kezelni, melyik fekszik jól a kezedbe? kérdezzél sok-sok szakmebert, hogy eddig milyen a tapasztalat. (nem vennék pl. egy vadiúj tipust, mert arról még nincs tapasztalat.) mindegyik gyártónak vannak jobb és kevésbé jobb modelljei.
Ebben az árkategóriában a Panasonic Lumix gépet ajánlom.
(magyar menű, jó minőségű optika, nagyon jó képstabilizátor, nagyméretű LCD kijelző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!