Szerintetek melyik laptop márka a legjobb? ACER ASUS vagy HP?
ASUS!! ASUS! Tulajdonosként mondom. Korrekt, elegáns és szép formatervezésű notikat dob piacra, és megbízhatü működésű, hogy csak néhány megkapó tulajdonságot említsek.
Háztól házig garanciát vállalnak; van élő support site-juk, ahol meg is tudják válaszolni amit kérdezel.
Szoftveresen pedig: jó néhány nagyszerű ASUS által készített segédprogram van, a különféle testreszabó progiktól, a komolyabb rendszeralkalmazásokig: pl. Smart Login - Arcfelismeréssel tudsz bejelentkezni!!! (Ennyit arról hogy a win8ban már ez is mekkora újdonság lesz... én az ASUS progijával már 1 éve így lépek be a win7-be :D)
Na úgyhogy ASUS. Amit én is tapasztaltam, hogy picit drágábbak az ASUS laptopok, valószínűleg ezen luxus szolgáltatások miatt, minőséget meg kell fizetni.
"Korrekt, elegáns és szép formatervezésű notikat dob piacra, és megbízhatü működésű, hogy csak néhány megkapó tulajdonságot említsek.
Háztól házig garanciát vállalnak; van élő support site-juk, ahol meg is tudják válaszolni amit kérdezel."
ez ugyanúgy elmondható az Acer-ről... csak az ACERACERACERACER FÁKYE :] o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!