Melyik a 3 legjobb GPS márka?
A legismertebb GPS márkák: Garmin, Mio, TomTom.
Szerintem a GARMIN készülékei vezetik a GPS listát. Sajnos az árlistákat is. Nekem egy Nuvi760-som van City Navigator Europe 2011 térképpel. Nyugat Európában tökéletes volt, és most már Magyarországon is kiválóan lehet navigálni vele. Az előző térképcsomagokban Magyarország térképe elég gagyi volt, de a City Navigator Europe 2011-ben döbbenetes a fejlődés. Szépen kibővült a POI lista, bekerültek a mellékutcák, alsóbbrendű és földutak, és benn vannak az állandó sebességkorlátozások is.
Egyébként navigáltam már MIO GPS-el is, amelyen már nem az IGO hanem valami egyéb térképcsomag volt, ami meglehetősen buta volt, és itt most nem a térkép részletességre gondolok, hanem az útvonaltervezés funkcióra. Ez néhány éve volt, természetesen azóta biztosan fejlődött a MIO készülékek ezen funkciója.
Illetve találkoztam TomTom GPS-el is, és nagyon örültem, hogy korábban a Garmin készülékét választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!