Hogyan tudnám meggyőzni a szüleimet, hogy új laptopot vegyenek?
Az ASUS-okban (nekem is az van, csak más típus)a BIOS elem a billentyűzet alatt van. a billentyűzetet úgy lehet levenni, hogy a hátlapon van egy (vagy több, nekem egy) K betűs csavar (spéci csillagcsavarhúzó kell hozzá, minden szervizben van), és a billentyűzetnél van 3-4 pöcök, amit be kell nyomni mondjuk egy toll hegyével. Nekem 3 ilyen pöcök van (az ESC, az F8, és a Del gomb mellett). Ezzel lejön a billentyűzet és már látszik az elem, cserélhető.
Az ASUS honlapjáról lehet a BIOS-t frissíteni.
De mielőtt hozzáfogsz, nyomj egy BIOS resetet a gép hátulján, lehet az is segít!
"Nem ettől fog valaki jó munkaerővé válni"
Ne sértődj meg, de te nem fogsz jó munkaerővé válni, mert egyetemista létedre azon nyavajogsz, hogy anyuci nem akar laptopot venni bezzeg maguknak érintőképernyős telót vesznek. Eszedbe nem jut dolgozni és nem csak a laptopért, hanem mert anyuék fizetik a
-rezsiDET
-kajáDAT
-ruháDAT
-iskoláDAT
Érted? ez a gáz, nem a laptopért kéne elmenni dolgozni valamit hanem, hogy ne légy ingyenélő felnőtt korod dacára. Gondolom lány vagy (a hostesskedésből következtetve) és jól nézel ki csak sajna ebből csak egy módon tudsz megélni és azt is csak záros határ ideig (kiöregszel) Gondold át nem bántani akarlak hiszen eddig valószínűleg rózsaszín ködben éltél de ideje felébredni!
Az unokahúgom tavaly akart venni egy menő telefont, ami természetesen nem két fillér DE eszébe nem jutott a szüleit nyaggatni DOLGOZOTT érte több házimunkát vállalt, gyerekre vigyázott, füvet nyírt, szórólapot hordott és pár hónap alatt összeszedte az összeg nagy részét, és a telefonra vigyáz és büszke rá, mert tudja mennyi MUNKA és lemondás árán szerezte. A véleményem szerint ilyen mentalitással lesz valaki jó munkaerő. Remélem érted a lényegét és nincs harag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!