Hogyan tudnám meggyőzni a szüleimet, hogy a házunkba egy óriási rendrakás szükséges?
Mondd el ezt nekik. Hogy téged nagyon zavar a kupi, meg hogy nem hívhatsz meg senkit, ezért ha nem segítenek, legalább engedjék meg, hogy te elpakolhass nagyjából. Vagy segítsenek ők is, mert ez így abszolút nem normális.
16/L
Tudod, ez elég kellemetlen! Mármint, én is hasonló szituban voltam, annyi különbséggel, hogy mi épp építkeztünk a férjemmel, így néhány hónapig a családomnál laktunk. A férjemnek porallergiája van, de anyukám sajnos nem nagyon szeret portalanítani. Ő inkább rendet rak, de nem takarít. Tehát szépen el van pakolva minden, de mindenhol áll a por, mert portalanítani 1 évben 1x szokott anyu. Meg pl ráfröccsen a konyhában a csempékre valami, az ott is marad hónapokig.. Szóval, így elég fura.
Én kb egyszer említettem meg anyunak, hogy jó lenne egy nagytakarítás, és hogy csináljuk meg együtt, de nem volt vevő rá. Sajnos zokon vette a dolgot.
Utána nem is próbálkoztam vele... Amikor tudtam, akkor én leportalanítottam, illetve a férjem.. Anyu olyankor csak furán nézett ránk, hogy miért csináljuk ezt a nagy cécót, miért kell 3 naponta portalanítani??
Én sajna nem tudtam őt rávenni... pedig tök szépen mondtam neki. Utána pedig többször nem is emlegetettem neki, mert nem akartam megbántani, hisz mindezek ellenére, nagyon szeretem anyut!
Szerintem beszéld meg anyuddal, hogy takarítsátok ki együtt mindannyian a házat! Osszátok ki a feladatokat, legyen kicsit játékos az egész.. Kapcsoljatok zenét stb stb. Hátha anyukád nem fog elzárkózni..
23/N
Köszönöm, hogy ilyen sokat írtál!
A takarítással igazából nincs gond, hanem a rendrakással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!