Valaki elmagyarázná? =/
Sziasztok! Szeretnék venni a T-Mobile-nál egy notebookot ( HP Mini 110 ), vagy egy táblagépet ( Huawei Ideos S7 Slim ), de nem nagyon értem, hogy ez most hogyan is működik,hogy veszünk egy pl. notebookot 40ezer forintért, és minden hónapba kell fizetni x összeget érte? Igen tudom, nagyon h_ülye vagyok ehhez :D. És még valami..ezeknél nincs olyan, hogy nem előfizetésre vesszük meg, hanem ilyen Domino cuccos?
Előre is köszi a válaszokat ! És mégegyszer bocsi, ritka b*szme vagyok ehhez. xd
A telefon szolgáltatódtól veszel egy számítógépet részletre. A részleteket a telefonszámlával együtt fizeted. Számolj utána, hogy mennyibe fog kerülni a végén a gép és megéri-e.
A többi duma ügyfélkábítás.
Ott írja, hogy "Egy összegű fizetéssel: XY Ft"
Szerinted ez akkor mit jelent?
első köszönöm :D
második...ez nyilván de akkor mellette minek vannak azok a csomagok h ennyi meg annyi havidíj??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!