Valaki elmagyarázná nekem? Roamingolás!
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy én egy hívást várok külföldről, Amerikából. Szóval ez a roamingolás akkor van ha én megyek külföldre, vagy ha hívást várok akkor is? Továbbá nekem ezt be kell kapcsolnom a telefonomon vagy valamit átállítani? Mennyire drága ez, van valakinek tapasztalat?! Köszi a válaszokat!2011. jan. 18. 18:17
2/5 A kérdező kommentje:
Ebben biztos vagy? :S Próbálok neten is utána nézni, de mindenhol azt látom, hogy hívásindítás/hívásfogadás pénzbe kerül, félek ha felhívnak sokba fog fájni nekem, de fontos lenne. Egyébként nekem be kell ehez kapcsolnom a roaming szolgáltatás?
2011. jan. 18. 18:32
3/5 anonim válasza:
Nem kell. Külföldön kell fizetni a hívásfogadásért, mert te fizeted a különbözetet. Azt hívják roamingnak, mikor kint vagy. Itthon nem az.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez egészen biztos? mert akkor megnyugodtam...köszönöm a választ
2011. jan. 19. 13:00
5/5 anonim válasza:
Itthon nem fizetsz hívásfogadásért, kivéve ha R beszélgetést kérnek. Ekkor ezt külön jóvá kell hagynod és a roaminghoz semmi köze. De igazából nem is tudom, van-e egyáltalán még R beszélgetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!