Van egy Régi tápom amit átalakítottam hogy lelehessen róla szednia külömböző feszültségeket és amikor ráakarok kötni egy 24V-os fogyasztót aminek 1.2A kellene akkor egyszerűen nemakar világítani nemakarja leadni az áramot ez miért lehet?
Figyelt kérdés
És a hálózatban folyó áram az a DC vagyis a Váltakozóáram ugye? Deha az akkor a váltakozónál multiméteren miértcsak 200mA lehet max mérni?2011. dec. 18. 10:59
11/12 A kérdező kommentje:
Meg eztmár tudom 2. éves középiskolás vagyok már rég vettük az ilyeneket csakmost nemmegyek iskolába és oszt társsaimse tudják miért nemjó meg a tanárommal sem találkozok mostanság
2011. dec. 18. 16:04
12/12 Gugu Gabor válasza:
Na
Szóval elméletileg akkor van egy kis tápod amin már megy a led sor? mondjuk nem igazán tudom hogy ez most hogy is van.
Szóval szerintem:
1 a kis táppal indítsd el a led sort hogy világítson ha halványan is.
2 a kis tápon mérd meg milyen feszültség jön ki és jelöld meg hogy melyik a +/- a led soron mittudom én tegyél a pozitív ágra egy darab szigetelő szalagot
ja igen és főleg hány V jön ki a kis tápból
Keres valami hasonlót a PC tápegységen és ott is mérd meg hogy melyik a plusz minusz
Itt egy kis segítség hogy a pc táp melyik vezetékén milyen feszültségnek kell lennie:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!