Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letöltöttem egy avi formátumú...

Letöltöttem egy avi formátumú filmet. Átalakítottam úgy, hogy egy sima dvd lejátszón is meg lehessen nézni de nincs hang. Miért?

Figyelt kérdés
Megpróbáltam lejátszani gépen de ott sem volt hang.A vlc azt irta, hogy hibás és megpróbálhatom megjavittatni. Megjavitottam de csak gépen volt hang. Mikor ujra átraktam dvd-s formára és kiírtam ott már nem volt...
2011. nov. 29. 19:51
 1/4 godside ***** válasza:
a dvd-n a menube keresd meg a hangbeallitast es allitsd at PCM-re vagy valami hasonlora akkor lesz hang...
2011. nov. 29. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott: mivel alakítotttad dvd-visdeo-ba?
2011. nov. 29. 21:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Nero 7-tel. Mert eddig mindig jó volt amit csinált.
2011. nov. 30. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Meg kéne nézni milyen kodekkel van készítve ez a mostani, és milyennel voltak azok, amelyeknél nem volt gond. Pl FormatFactory haladó/információ. Vagy GSpot program. Arra tippelek, nem szereti a néró a bemeneti audio kodeket.
2011. nov. 30. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!