Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha lassú a netem?

Mit tegyek, ha lassú a netem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Jól körülírtad a témát,meglepne ha erre a kérdésre valaki is tudna ennyiből hasznos választ írni.
2011. máj. 1. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
vegyél gyorsabbat -.-
2011. máj. 1. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
szolgáltató?
2011. máj. 1. 19:28
 4/9 Ill Jani válasza:

Sebesség függ a net-csomagtól, /1-2-5-10 Mbit/s/, függ a gépedtől /proci, memória/, függ a böngészőtöl, /mennyire terheli le a gépet, mennyi memóriát zabál, milyen tűzfalat használsz, és azt hogy állítottad be.

A kérdés egy sok ismeretlenes egyenlet!:-) Csak az ismert: w-x-y-z=lassú net! :-)

2011. máj. 3. 10:45
 5/9 A kérdező kommentje:

tanyán lakok és csak 2 olyan net van ami itt jó

az egyik ami nekem van

a másik azt meg nem tom milyen gyors de 2000FT-tal drágább ugyanaz a csomag

2011. máj. 3. 19:46
 6/9 Ill Jani válasza:

Tanya=mobilnet! Ha egyáltalán van lefedettség:-) A vodások is meg a T-sek is esküsznek a magukéra. Csak arról nem beszélnek, hogy városon kívűl szinte használhatatlan! Nekem is volt, 5 gigás, és használhatatlan. "őrült" nagy sebesség, majdnem elérte a 10 Kbit/s átvitelt!!:-D A régi betárcsázós modemem is vitte a 36-50-et annó 15 évvel ezelőtt! :-)Vagyis tanyán nagyon meg kell gondolni, mit használ az ember. Ha nincs normális telefon-madzag vagy netán kábel!:-), akkor nincs sok esély a netre, hacsak nem veszel egy szuper jó telót, ami már kapásból érzékeli a legtávolabbi torony jeleit is.

Jó tanács: mobilnet sticket csak akkor vegyél, ha meggyőződsz előbb róla, hogy folyamatosan tudja az ígért sebességet ott is, ahol laksz.

2011. máj. 4. 08:38
 7/9 anonim ***** válasza:
??
2022. febr. 3. 11:24
 8/9 Ill Jani válasza:
0%
T. Anonim! a kérdés már 11 éves, biztos nem releváns. Azóta én is tanyán lakom, nyugatra és keletre egy-egy város 10 Km.-en belül, mégsem jók a mobilok. Telefonkábel csak 2 Mbs. 30 Km-ről kapom a netet mikrohullámon, stabil 20 Mbs. 2022-ben már van megoldás a Lassú net problémájára, a 4/7-es válaszom viszont még ma is helytálló.
2022. febr. 4. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Mi ez a nekrofil viselkedés itt?

11 éves hullákat is ilyen könnyen kiásod #7?

2022. febr. 4. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!