Mit tegyek, ha lassú a netem?
Sebesség függ a net-csomagtól, /1-2-5-10 Mbit/s/, függ a gépedtől /proci, memória/, függ a böngészőtöl, /mennyire terheli le a gépet, mennyi memóriát zabál, milyen tűzfalat használsz, és azt hogy állítottad be.
A kérdés egy sok ismeretlenes egyenlet!:-) Csak az ismert: w-x-y-z=lassú net! :-)
tanyán lakok és csak 2 olyan net van ami itt jó
az egyik ami nekem van
a másik azt meg nem tom milyen gyors de 2000FT-tal drágább ugyanaz a csomag
Tanya=mobilnet! Ha egyáltalán van lefedettség:-) A vodások is meg a T-sek is esküsznek a magukéra. Csak arról nem beszélnek, hogy városon kívűl szinte használhatatlan! Nekem is volt, 5 gigás, és használhatatlan. "őrült" nagy sebesség, majdnem elérte a 10 Kbit/s átvitelt!!:-D A régi betárcsázós modemem is vitte a 36-50-et annó 15 évvel ezelőtt! :-)Vagyis tanyán nagyon meg kell gondolni, mit használ az ember. Ha nincs normális telefon-madzag vagy netán kábel!:-), akkor nincs sok esély a netre, hacsak nem veszel egy szuper jó telót, ami már kapásból érzékeli a legtávolabbi torony jeleit is.
Jó tanács: mobilnet sticket csak akkor vegyél, ha meggyőződsz előbb róla, hogy folyamatosan tudja az ígért sebességet ott is, ahol laksz.
Mi ez a nekrofil viselkedés itt?
11 éves hullákat is ilyen könnyen kiásod #7?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!