Miért "lassú" a netem?
egy dolgot ne felejts el azért, előfizetői szerződésben az áll, hogy a garantált sebesség ( ami kisebb mint az előfizezett sebesség)
gondolom UPC, az sokszor szeret cselezni sebességnél, a másik:
milyen oldalról töltesz lesz, ugyan azt a fájlt próbáljátok leszedni? keress rá google-n egy "sebességteszt" szóra, és tesztelt le a letöltési sebességet.
vagy ott a szoftverbazis.hu, onnan full sávszéllel lehet szedni (nekem 20mbites netem van, szedek 2,4-2,6 MB/s-el...
a letöltési sebesség oldal függő is.
2. kérdés:
router van?
a) hányan használják a gépet?
b) Wifi van rajta? Ha igen, müködik? Levan védve?
Download Speed: 2119 kbps (264.9 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 362 kbps (45.3 KB/sec transfer rate)
Latency: 49 ms megnéztem,ezt adta ki...
Milyen net csomagban vagy?
hányasban? mert szerintem fel kéne hívni a szolgáltatód hogy nem-e rossz csomagba vagy e beletéve, a másik, a géped nem lehet hogy vírusos vagy olyan progi ami használhatja a netet? nézd már meg hogy a kapcsolati adatoknál van e adatküldési folyamat (röviden nethasználat)? ha semmilyen program nem fut? csak a netkapcsolat( pl opera? firefox? , MSN, skype, mert lehet valami más foghatja vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!