Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért "lassú" a netem?

Miért "lassú" a netem?

Figyelt kérdés
Heelo.Az lenne a gond hogy unokatesómnak is meg barátomnak is ugyanolyan netünk van,de mégis nekem 230-al szed,nekik meg 500-600-al.Miért lehet ez?Ugyanannyit fizetünk,ugyanannál a szolgáltatónál.Köszii ='D
2011. szept. 27. 21:22
 1/7 anonim válasza:
router van? Lehet más is lóg a neteden
2011. szept. 27. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:

egy dolgot ne felejts el azért, előfizetői szerződésben az áll, hogy a garantált sebesség ( ami kisebb mint az előfizezett sebesség)

gondolom UPC, az sokszor szeret cselezni sebességnél, a másik:

milyen oldalról töltesz lesz, ugyan azt a fájlt próbáljátok leszedni? keress rá google-n egy "sebességteszt" szóra, és tesztelt le a letöltési sebességet.

vagy ott a szoftverbazis.hu, onnan full sávszéllel lehet szedni (nekem 20mbites netem van, szedek 2,4-2,6 MB/s-el...

a letöltési sebesség oldal függő is.

2. kérdés:

router van?

a) hányan használják a gépet?

b) Wifi van rajta? Ha igen, müködik? Levan védve?

2011. szept. 27. 21:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyedül használom a gépet,nem nem UPC hanem egy ózdi "zubor"net.Aki itt lakik az tudja miről beszélek :D Ők akármit töltenek,jóformán mindig annyival szed,nekem pedig 230-al.Köszi a válaszokat azért =) Még azért várok :D
2011. szept. 27. 21:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Download Speed: 2119 kbps (264.9 KB/sec transfer rate)

Upload Speed: 362 kbps (45.3 KB/sec transfer rate)

Latency: 49 ms megnéztem,ezt adta ki...

2011. szept. 27. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Milyen net csomagban vagy?

hányasban? mert szerintem fel kéne hívni a szolgáltatód hogy nem-e rossz csomagba vagy e beletéve, a másik, a géped nem lehet hogy vírusos vagy olyan progi ami használhatja a netet? nézd már meg hogy a kapcsolati adatoknál van e adatküldési folyamat (röviden nethasználat)? ha semmilyen program nem fut? csak a netkapcsolat( pl opera? firefox? , MSN, skype, mert lehet valami más foghatja vissza

2011. szept. 27. 21:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Az első kérdésre nem tudok válaszolni.Mindannyian 3000 forintot fizetünk érte,szóval szerintem mindenkinek aki annyit fizet annyival kéne töltenie.Nem fut semmi,csak a chrome.Vírus nincs a gépen,most lett újratéve =)
2011. szept. 27. 21:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Kérek még válaszokat =)
2011. szept. 27. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!