Elhagytam a telefonom. Mit csináljak? Tiszta ideg vagyok
Figyelt kérdés
Elhagytam a Nokia n97-es telómat a melóhelyen az ebédlőben,vagy kilopták a zsebemből nem tudom.(angliában melózok) Próbáltam hívni de kivan kapcsolva.Le is sz*rom a telefont a SIM kártya ami nagyon fontos nekem.mit tegyek?2011. márc. 10. 12:03
1/13 Olga néni válasza:
Először is tiltasd le. A SIM a telefonszámok miatt fontos?
2/13 A kérdező kommentje:
Igen a számok miatt.Várok még 1-2napot a letiltással "hátha" meglesz :( Bár nemsok esélyt látok rá
2011. márc. 10. 12:18
3/13 A kérdező kommentje:
jah meg nem tudom az IMEI számát
2011. márc. 10. 12:18
4/13 anonim válasza:
Rakj ki néhány helyre papírt, hogy eltűnt, és a megtaláló megtarthatja, csak a sim kártyát küldje vissza akár névtelenül.
5/13 anonim válasza:
simet tiltasd le mindenképp. Ha meglesz, a kártyán lévő adatokhoz hozzá tudsz férni, ha viszont nem, akkor igen nagy számlát tudnak neked csinálni...
6/13 Olga néni válasza:
IMEI szám nem kell a letiltáshoz. Elég a telefonszámod és a numerikus jelszó, amit szerződéskötéskor kaptál.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem előfizetéses szóvala nem tudom hogy igy is tudnak e számlákat csinálni
2011. márc. 10. 12:36
8/13 A kérdező kommentje:
Ez a telefon magyar,de itt angliában kifüggetlenítettem(legális) nemtudom a numerikus jhelszót se
2011. márc. 10. 12:37
9/13 DannyZuko válasza:
akkor sattyogj be a szolgáltatódhoz és személyi igazolvánnyal is letiltathatod. Már ha a szám a tied volt, nem valami sufniban vetted.
10/13 Olga néni válasza:
Ha nem előfizetéses, nem tudnak nagy számlát csinálni, max lebeszélik, ami rajta van. Végül is a legrosszabb esetben buktad a telefont, meg a kártyafeltöltés összegét. Úgy veszem ki a szavaidból, hogy ez érdekel a legkevésbé. A telefonszámok kellenének a SIM-ről, viszont úgy tűnik, erre van a legkevesebb esélyed, hogy visszakapod. Ha mégis sikerül, baromi nagy szerencséd van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!