Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Baj, ha egy GPS-t nem "sütök" ki?

Baj, ha egy GPS-t nem "sütök" ki?

Figyelt kérdés
Nem akarok hozzá pluszba töltőt venni. (Első GPS vásárlása előtt vagyok.) Baj ha nem veszek hozzá? Ti vettetek?
2011. febr. 22. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem sincs hozzá töltőm. Igazából nem is tudom, hogy minek legyen... Totál felesleges.

A kisütésről pedig én a régi telefonokra asszociálok amelyet még muszáj volt csontra lemeríteni 1*-2* az elején.. Te gondolom nem erre gondoltál!:D

2011. febr. 22. 13:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt mondták, hogy nincs a tartozékok között rendes töltő (csak autós) és hogy meg kéne venni, hogy kisüssem a gps-t, mert ha nem teszem, 1 órát se fog bírni. Neked mennyit bír? És milyen gps?
2011. febr. 22. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
A leírásból arra következtetek, hogy belső akkumlátorral rendelkezik a készülék, tehát Lítium alapú az akksi. A Li** akksikat nem kell kisütni, szóval csak téged akartak lehúzni még egy kis pénzzel. Az autós töltő pedig ugyanúgy tölt, mint amit a konnektorba dugsz.
2011. febr. 22. 23:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Egy Garmin 205-ösre esett a választásom, nem tudod, hogy lehet regisztrálni a honlapon, hogy tudjak rá fejlesztéseket tölteni? Pl másik hang.
2011. febr. 23. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!