Vettem mamámnak egy vezeték nélküli telefont. Hogy szabaduljak meg tőle, ha rokonomék is azt vettek?
A teszko köteles vissza venni 3 munkanapn bellül
Gondolom ez lejárt .
A leg drasztikussab dolog ha elrontod . De mielött megteszed nézd átt a garancia papirthogy mire is szol a garancia
CSERE vagy Javitás
Ha javitás Akkor Ne tedd
HA csere garis akkor megteheted nyugodtan hiszen kötelessek kicserélni
DE !! nagyon akaratosnak kell lenni és a vevöszolgálatnál erösködni kell hogy nem vagy megelégedve a termékel
igy te nem kérsz cserét hanem cseréljék ki
De ezt amugy is megteheted hogy simán hiba nélkül vissza viszed
És azt mondod hogy nem vagy a termékel megelégedve és kéred vissza a pénzedet ,Vagy levásárolod
egyépként Egy dolgot szabadjon megjegyeznem ha nem tölteted ki a garis levelet akkor meg az lenne a baj
én már jártam igy és kicserélték csak egy kicsit akaratosnak kell lenni
Ha a vevöpultos lányokkal vagy fiukkal nem megy hivazsd oda a müszaki részleg vezetöjét
80% düllöre lehet velük jutni :)
düllőre a ló...fszt. Ott dolgozom ráadásul, és olyan rohadt g..cik, hogy felrugnám az egészet a fenébe. Majd másik tescoba megpróbáljuk, ha meg nem megy, beküldöm anyámat, és eljátsza, hogy szarrá ment. Bocsánat, de nagyon mérges vagyok, mindenki szerint ki kellett volna cserélniük..............
Ja, és aláírattak velem egy jegyzőkönyvet, mi meg örülünk, h kicserélik, errefel elénk tolja, és aszondja-: írjam alá, hogy tájékoztatva lettünk, h nem veszik vissza
Hát az annyuka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én meg csak dolgoztam a teszekoba de soha töbet a munkatársaim sött még a fönökeim is vagy tul lazák (baszunk rá mindenre tipusok ) vagy totál hülyék voltak azzal a tudattal hogy a másik a hülye :))
Öszinte részvétem
Remélem sikerülni fog
!!
na bent volt anyám.
Röhögve a képébe olvasták, hogy nem veszik vissza. A k
annyukat.
Szomoru :( melyik teszeko volt ?
De én még mindig nem értem azt hogy ha van garancia de ha érvényesited akkor az már nem jó
Ha meg nem és pl 4 honap mulva elromlik akkor meg azt mondják hogy nincs érvényes garancia ?
Na mindegy ,Probáljátok meg a teszveszen vagy a vaterán eladni. Sajnos csak eddig tudtam segiteni :(
Csongrád megye, de nem szeged. Legközelebb ilyen lesz, írok a panaszkönyvbe. Fizetünk múltkor párommal, és elfelejtettünk szatyrot kérni. Párom visszamegy, hogy majd vesz, nincs senki a kasszánál, a nő elkezdi forgatni a szemét, kiveszi párom kezéből a pénzt, elhajítja, és lebassza elé a szatyrot. Még be sem ütötte.
Aztán megyünk legközelebb. Másik nőnél fizetünk meleggel. Mivel én is pénztáros vagyok tudom, h az a dolgom, hogy elveszem a kajajegyet, és kiszámolom mennyi kell, ha már ennyire bíznak bennem. Az meg megfogja a sarkánál, mint a sza..ros wc papírt, és elénkbassza, hogy ebből vegyenek ki annyit, amennyit adni akarnak. Férjem meg visszaszol, hogy talán azért adtuk, mert mindet akarjuk. Elkezdett fujtatni a nő, nagynehezen lehúzta, de úgy csapkodott, hogy majdnem én is odacsaptam. Panaszkönyv a lelke, de túl lágyszívű vagyok én is a fene egye meg. Nálam már egy felborított somlóinál is jegyzőkönyvet írattak, mert a vevőnek nem tetszett, pedig viszakoztam, mert aláírtatták velem, hogy imádni valóan aranyos leszek, ha valami sérelem éri a vevőt.
És még csdálkoznak, hogy eljöttem abból a Tescóból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!