Mit tudok az ellen tenni hogy LOPJÁK A NETEM? Mert 15 megás a netem!
Szerintem kizárt, hogy lopnák... Egy 15 megás netért senki nem fogja törni magát, hogy arra csatlakozzon rá.
Nekem sokkal gyorsabb netem van a tiednél, de ténylegesen nincs annyi, csak papíron.
Ennek az az oka, hogy viszonylag régi a gépem és hiába a gyors net, ha a gép nem elég "ügyes" hozzá.
Másrészről, ha nincs időnként újrarakva a windows vagy már eléggé tele van a gép (pl. videókkal, zenékkel, képekkel, filmekkel stb.) akkor is lassabb.
Nekem format és reinstall után, amikor még szinte alig van valami a gépen akkor szokott majdnem a tényleges sebességen lenni (le szoktam mérni).
De ha tényleg lopják hívd ki a szolgáltatót és nézesd meg velük szerintem.
(1) A net sebessége ingadozó. Ez nemcsak a gépedtől, sőt nem is csak a szolgáltatódtól függ, hanem a meglátogatott weblap szerverétől is.
(2) vezetékes netet nem lehet lopni, hacsak nem rejtett el valaki a szobádban egy plusz routert
(3) vezeték nélküli netet szokás jelszóval védeni, ami 5-10 karakter fölött már nem éri meg (időben) feltörni (viszont a legtöbben simán elmennek 50-100 karakterig is, ez ízlés kérdése, neked ugyanis nem kell ezt fejben tartanod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!