A laptopom töltőjének a csatlakozóján megtört a vezeték és egyáltalán nem tölt. Ilyenkor mit lehet tenni?
Ezek kellenek: kés, páka, forrasztóón, zsugorcső.
Költségek: kb. 50 Ft.
Ha béna vagy hozzá, keress egy havert.
Ha a gatyádat is rá akarod költeni és várni rá két hónapig, akkor irány a márkaszerviz :)
én használtan vettem a laptopomat, teljesen jól működik, csak a töltője volt olyan, hogy a lélek tartotta össze...:D
azt mondta a gyerek, hogy nem kell tőle félnem nem fog megrázni, dupla szigetelő szalaggal lett megcsinálva ami nála annyit jelentett, hogy 2 színűvel tekerte körbe :D
aztán egyszer elszakadt teljesen, mondom oké elő a forrasztót és megcsinálom, azóta is tökéletesen működik. kb 2 cm vezeték volt összesen amire bajos lett volna zsugorcsövet ráhúzni így kipótoltam, most kb 10 cm-el hosszabb a vezetékem, a hibás részen van 2 réteg zsugorcső és még az körbe van tekerve szigetelő szalaggal, rátekertem egy teljesen új szallagot, így már keményebben tartja mint a gyerek taknyolása, mióta megcsináltam nem volt vele problémám, egyszer sem kellett még szétszednem azért mert nem töltötte a lapost :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!