Kórházba vihetek be magammal laptopot mobil nettel? Lehet bevinni és ha lehet nem lopják el? El lehet vhová ott tenni?
Sajnos 3-4 hétre be kell feküdnöm a korházba és már most látom előre, h nagyon unalmas lesz egész nap hetekig ott feküdni:( Ezért gondoltam, h bevinném magammal a lapt nettel, h ne unjam halálra magam, meg, h gyorsabban teljen az idő, mert ott nagyon lassan tud sajnos telni:( így ha lekötöm magam akkor hátha gyorsabban telne. Csak nem tudom, h nem lopják ott vajon el míg pl. alszom vagy mosdóba megyek? Vitt már be vki magával lapit a korházba? Nem lopták el? Ettől félek kicsit.....
Előre is köszönöm a válaszokat!
én voltam kb egy éve 2 kórházban is, olyan 2X másfél hónapig, és én hordozható dvd lejáccót vittem meg sok sok filmet, meg az mp 3 amat.
de volt mind2 kórházban olyan beteg aki vitt laptopot
sokan visznek be unaloműzés gyanánt ilyesmiket.
a tapasztalatom,
az 1. kórházban nem lehetett zárni a szekrényeket, a szobákat se, így ott a nővéreknek adtuk le az értékeket, vagy a nővérszobába bezárták, vagy a nővérpult mögé tették be.
a 2. kórházban lehetett zárni a szobákat is, és a szekrényeket is külön, asszem 500ft ot kellett adni a szekrény kulcsért cserébe, de amikor a zárót megkaptuk és a kulcsot leadtuk, vissszakaptuk a letét pénzt is.
és egy tipp, aludj egy ágyban az értékekkel, párna alatt a mobil, mp3, pénz; a laptop pedig, hát, a lábadnál a takaró alatt pl. semmi képp se az éjjeli szekrénybe, mert képesek onnan is kilopni amíg alszol sajnos:(
vagy még( ez így most jutott eszembe) a laptopnak van "táskája" vigyél lakatot, egyik lakat a zippzárra a másikkal meg a ruhásszekrénybe a ruhasinen átkötve a pántjára, h ne lehessen elmozdítani, vagy a bőröndbe és LAKAT rá!
asszem ennyi, Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!