Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az alábbi astabil multivibráto...

Az alábbi astabil multivibrátor miért nem működik az áramkör szerkesztővel?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

tegnap 17:17
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
60%

"És a mostani szabvány - IEC 60617 - is így mutatja."

Való igaz! Elnézést!

Most megnéztem én is amit talátam két random kapcsolási rajzon és tényleg úgy a jó.

Akkor lehet, hogy mikor elsőnek láttam egy kapcs.rajzon, azon rosszul volt felrajzolva és úgy jegyeztem meg.

Mondjuk, ha az elmúlt 15-20 évben legalább ránéztem volna egy ilyen kapcsolásra...

ma 01:59
 42/44 A kérdező kommentje:

40.

Először nem értettem teljesen hogy mire gondolsz mert nem írtad le teljesen egyértelműen, hogy szakítsam meg a drótot minden elágazásnál de most kijavítottam az összes hibát amit kiírt a program, és valahogy az általam átalakított még így sem működik nem értem hogy miért:

ma 02:19
 43/44 anonim ***** válasza:
60%

Nem hiszem el, hogy ezen ennyit kell rugózni, meg még segítő válaszokat is pofátlanul töröltetni.

Amikor én először használtam a linkelt oldalt, hasonló hibákba szintén beleestem. De utána ismét nekifutottam, rájöttem a használatára.

Nem reklamáltam, megoldottam.

ma 09:10
 44/44 T. Feri ***** válasza:
#42 Nézd át az összes wire-t, hogy mindig csak a legközelebbi pontokat kösse össze. Az a hiba, ha egy hosszú vonalra oldalról akarsz becsatlakozni. Akkor nem köti hozzá, csak felette van a vége, elszigetelve.
ma 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!