Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az alábbi astabil multivibráto...

Az alábbi astabil multivibrátor miért nem működik az áramkör szerkesztővel?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

tegnap 17:17
1 2 3 4
 11/34 T. Feri ***** válasza:
49%
Nekem úgy rémlik 50 év távlatából, hogy az elem rövidebb szára a pozitív. Próbálkozz azzal. De kitudja. Régen tanultam.
tegnap 18:19
 12/34 Szervizmérnök úr ***** válasza:
60%

10. válaszomban LED-et nem szerkesztettem be, működés szempontjából másodlagos és siettem is.

A kérdésben szereplő rajz pedig azért hibás, mert átvezetések vannak az ellenállásokon, ez így nem jó, gyakorolni kell a program használatát.

tegnap 18:24
 13/34 Szervizmérnök úr ***** válasza:
60%
...meg a kondi is átvezet.
tegnap 18:28
 14/34 A kérdező kommentje:

6,10.

Én pontosan ugyanúgy kötöttem be ahogy a hestore linkben van a ti képetek más alul van 2 foldelés.

6

Nalad meg led van dióda helyett, ha jól látom.

tegnap 18:57
 15/34 A kérdező kommentje:

12.

"kérdésben szereplő rajz pedig azért hibás, mert átvezetések vannak az ellenállásokon, "

Igen ez lett volna a kérdés hogy mi a rossz ezt majd kijavítom nemsokára csak még most használtam először ezt a programot

tegnap 18:58
 16/34 A kérdező kommentje:

12.

Ki lett véve az átvezetés az ellenállásokból és így sem működik.

tegnap 19:46
 17/34 anonim ***** válasza:
Actual number of "bad connections"?
tegnap 20:05
 18/34 Szirty ***** válasza:
60%

"miért nem működik az áramkör szerkesztővel?"

Mert elrontottad. Hibásan rajzoltad be. 23 hiba van a rajzon.

tegnap 20:27
 19/34 A kérdező kommentje:

18.

Most javítottam, de azt már gondolom nem olvastad csak a főtt címet, pár dolgot konkrétan és le kellene írnod hogy mi a hiba ha hozzászólsz valamihez!

[link]

tegnap 20:31
 20/34 A kérdező kommentje:
Szóval ha valaki tudja hogy mi a hiba akkor kérem írja le hogy mit kell változtatni.
tegnap 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!