Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megrázta az áram a bal gyűrűsu...

Megrázta az áram a bal gyűrűsujjam kb. tizedmásodpercig tartott. Lehet ettől bajom?

Figyelt kérdés

Simán lekapcsoltam egy villanykapcsolot es ereztem h szur, azota az a gyurusujjam zsibbad kicsit meg faj, mintha az ideg fajna. Ennyi, meg persze panikolok.

Lehet ettol bajom?

jan. 15. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen még tudományos-fantasztikus filmben sincs.
jan. 15. 18:32
 2/5 anonim válasza:
100%
Akkor az nem rázás volt, hanem megnyekkent az ujjad 🤣🤣
jan. 15. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy normál villanykapcsoló nem rázhat csak úgy meg.

Itt a hiba a te ujjadban van. Pl. sokat telefonoztál vagy ilyesmi és elgémberedett az ujjad.

jan. 15. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez egy hasonló baromság:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..

Lehet, hogy ez is te voltál?

„Lehet ettől bajom?”

Ettől nem, de a fejedben igen komoly bajok vannak, ha ekkora eszetlen baromságokat találsz ki.

jan. 16. 22:58
 5/5 kovacs magdolna2 válasza:
49%
Nem hinném, de mivel bennünk is van áram ki tudja. Mivel idegpalyakbol az egész testünk. Nem szabad telefont töltőn magára hagyni, nekem egyszer a falban a konnektor magától meggyulladt be se volt dugva semmi, de már előtte hallottam valami sistergest éjszakánként. És a hosszabbito egyik lyuka is korom fekete ott is hallottam a sistergest. Sajnos a régi vezetékek panelben veszélyesek , érdemes kicserélni.
jan. 17. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!