Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van nálam egy (JBL-füles...

Van nálam egy (JBL-füles quantum200) és a mikrofon nem működik játékközben meg sehol se hallanak engem....mi lehet a gond ?

Figyelt kérdés

minden hangot hallok de beszélni nem enged :( kipróbáltam az egyik barátom számítógépén és ott volt hangom a füles mikrofonja által szóval a kábel hibátlan!

Esetleg olyan van hogy az alap lapon nincsen valami jóhelyre bedugva és ezért nincsen hangom ? mit kéne hova bedugnom hogy működjen, előző fülesem mikrofonja hibátlanul szolgált ugyan úgy jack-et bedugtam és ment minden de ezt dughatom a seggembe is nem megy kikészülök xddd

dec. 21. 20:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért egy gamer fülhallgató jackes és nem usbs az már baj.

A 3,5mm Jack alapvetően 3 rétegre van osztva. Egy kimenet, egy bemenet, és áram ellátás. Tehát működnie kéne. Ugyanakkor egyes bemeneti jackek lehetnek az alaplapon asztali gép esetében specifikus ki vagy bemenetek. Ha ilyennel dugtad be az a baj.

Kell egy splitter.

De ellenőrizd le előtte az OP rendszer hangkezelőjében látja e a mikrofont.

dec. 21. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!