Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szükséges van egy csiptethetős...

I.B.T. kérdése:

Szükséges van egy csiptethetős mikrofonra, nektek mi vált be?

Figyelt kérdés

Maximum 10.000 forintot adnék érte. Discordhoz van szükségem egyre. Van sajnos háttérzaj, amit ki kell szürnie. A régi hyperx cloud 2-öm mikrofonja nem vette fel ezt a szintű háttérzajt (kb 1 méter távolságra ha felpörögnek a laptopom fanjai). Vezeték nélküli legyen (melyik jobb a wifi vagy bluetooth csatlakozás?).

Esetleg ezt probálta már valaki?

[link]

nov. 30. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom milyen zajszűrő minősége van egy ilyen mikrofonnak (pontosítva egy ilyen árunak). De a legtöbb esetben a zajt a mikrofon karakterisztikája vagy szoftveres támogatás szűri meg.

Egy csiptethetős mikrofon felfelé vesz a száj felé. Ezért sok hang kiszűrődik, de ez olyan olcsó kínainak tűnik, hogy simán lehet olyan alapzaja vagy érzékenysége, hogy nem tud biztosra mondani, hogy ez megfelelő lenne számodra.

Ha az előző hyperx cloud2 fejhallgatód beépített mikrofonja bevált miért cseréltél vagy miért nem veszel ugyanolyat?

Igazából kiindulva a részleteidből fölösleges lenne bármit is ajánlom, mert megszabadtad a lehetőségeket ár alapján.

Szerintem próbálj ki először szoftveres megoldásokat ha nem jön be akkor inkább vegyél egy fejhallgatót mint ezt. Ráadásul ezt tölteni is kell.

dec. 1. 00:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Egészségügyi okok miatt nem hordhatok többe fejhallgatót. A fülhallgatómmal probálkoztam tegnap este de az meg nagyon felfogta a laptop zaját. Max spórolok még rá.
dec. 1. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!