Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megfog érkezni a csomagom? Ez...

Megfog érkezni a csomagom? Ez esetén mi a teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Wish-ről rendeltem egy Vi parókát. Cosplayhez s úgy volt hogy még a téli con előtt meg is fog érkezni.

Minden rendben ment eddig ahogy a már ezelőtti rendeléseimnél is. Viszont most kaptam egy üzenetet miszerint (Ide most inkább csak bemásolom) :

FRISSÍTETT KÉZBESÍTÉSI RÉSZLETEK

A terméket logisztikai hiba miatt sajnos nem sikerült időben kézbesíteni. A boltod nem tudta időben újraküldeni a terméked az új nyomon követési számmal és a kézbesítés becsült dátumával.

---------------------------------

Több embernek is megmutattam, de ők sem tudták hova tenni/ értelmezni. Nem csak én.

Tegnap még elvileg megérkezett a csomag a mainland china vállogató létesítményébe. Ma pedig ugye ezt az üzenetet kaptam...

Mit tegyek? Írjak esetleg az eladónak vagy még várjak vele egy kicsit?

tegnap 17:54
 1/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
87%

Figyeld a bankszámlát, ha visszadobják a pénzed, akkor ennyi volt.

De nem mondom, hogy rendeltem valaha Wish-ről, mert nem mondhatom.

tegnap 18:17
 2/3 A kérdező kommentje:

Na egy kis update.

Most kaptam egy emailt hogy elvileg a csomagot újra küldték. Kaptam egy 20 százalékos kedvezményt illetve új nyomon követési számot és új kézbesítési dátumot, de elvileg így is meg fog jönni a con előtt.

Majd ha megkaptam a csomagot írok hogy minden oké volt-e. Hátha esetleg valakinek majd hasznos lesz. Bár remélem nem jár így senki.

tegnap 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak biztonság kedvéért leírom hogy nézd meg az email címet amiről az üzenet ha gyanús akkor átverés ne adj meg adatokat vagy ne kattints az újra rendelésre és jelentkezz be. Lehet csaló email.
tegnap 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!