Megfog érkezni a csomagom? Ez esetén mi a teendő?
Sziasztok!
Wish-ről rendeltem egy Vi parókát. Cosplayhez s úgy volt hogy még a téli con előtt meg is fog érkezni.
Minden rendben ment eddig ahogy a már ezelőtti rendeléseimnél is. Viszont most kaptam egy üzenetet miszerint (Ide most inkább csak bemásolom) :
FRISSÍTETT KÉZBESÍTÉSI RÉSZLETEK
A terméket logisztikai hiba miatt sajnos nem sikerült időben kézbesíteni. A boltod nem tudta időben újraküldeni a terméked az új nyomon követési számmal és a kézbesítés becsült dátumával.
---------------------------------
Több embernek is megmutattam, de ők sem tudták hova tenni/ értelmezni. Nem csak én.
Tegnap még elvileg megérkezett a csomag a mainland china vállogató létesítményébe. Ma pedig ugye ezt az üzenetet kaptam...
Mit tegyek? Írjak esetleg az eladónak vagy még várjak vele egy kicsit?
Figyeld a bankszámlát, ha visszadobják a pénzed, akkor ennyi volt.
De nem mondom, hogy rendeltem valaha Wish-ről, mert nem mondhatom.
Na egy kis update.
Most kaptam egy emailt hogy elvileg a csomagot újra küldték. Kaptam egy 20 százalékos kedvezményt illetve új nyomon követési számot és új kézbesítési dátumot, de elvileg így is meg fog jönni a con előtt.
Majd ha megkaptam a csomagot írok hogy minden oké volt-e. Hátha esetleg valakinek majd hasznos lesz. Bár remélem nem jár így senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!