Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez emagos nagyon olcsó led...

Ez emagos nagyon olcsó led izzókat megmerjem venni, vagy boltba vegyek 10-15-ször annyiért?

Figyelt kérdés

Nézegettem az itthoni izzókat, és a dobozokra elég nagy összegek voltak írva, 2700 forint, 1600 ft, stb. Itt meg eléggé olcsóak most:

[link]

[link]

Csak példának mutattam őket, szóval bármelyiket megmerjem venni? Vagy melyik nem jó a szemnek, mire figyeljek? Esetleg rossz minőségűek?

nov. 15. 18:05
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
20.: Tényleg? Muti már néhány estet, ahol kárognak miatta, és nem csak a kisembert vegzálják!
nov. 16. 18:47
 22/24 Szirty ***** válasza:
81%

"Szirty, én egy másik példát mondok erre. A cégnél a klaviatúrán a numlock LED-je napi 8 órában világít"

Nem releváns példa.

Amit írtam az a fehér LED-re jellemző.

Igen, van fehér numlock LED-es billentyűzet is, de a feladata nem a megvilágítás, hanem a visszajelzés. Akkor is ellátja a feladatát ha a fényereje tizedére csökken.

Más a helyzet egy megvilágítás célú fényforrás esetében. Szerintem.

De a megjegyzésem nem arról szólt hogy milyen felhasználás esetén mennyire számít a fényerő csökkenése, hanem arról hogy a fényerő csökken idővel.

nov. 16. 18:52
 23/24 anonim ***** válasza:

21

Tessék: [link]

nov. 16. 18:54
 24/24 A kérdező kommentje:
23.: Tehát akkor előfordul, hogy csinálnak normális dolgokat is, én meg az itthoni méregzöld libsikből indultam ki, bocsáss meg!
nov. 16. 19:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!