Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez emagos nagyon olcsó led...

Ez emagos nagyon olcsó led izzókat megmerjem venni, vagy boltba vegyek 10-15-ször annyiért?

Figyelt kérdés

Nézegettem az itthoni izzókat, és a dobozokra elég nagy összegek voltak írva, 2700 forint, 1600 ft, stb. Itt meg eléggé olcsóak most:

[link]

[link]

Csak példának mutattam őket, szóval bármelyiket megmerjem venni? Vagy melyik nem jó a szemnek, mire figyeljek? Esetleg rossz minőségűek?

ma 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Ezek ipari hulladékok, melyek a túlhevüléstől gyorsan tönkremennek.
ma 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Ez olyan tempóval robban fel ahogy áramra kapcsolod.
ma 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezek kissé jobbak az átlagnál, és még megfizethetőek:

[link]

ma 18:29
 4/6 retektorta ***** válasza:
32%
Ennyi pénzért nem mindegy? Próbád ki, nem gondolnám, hogy ezeknek bármi baja lenne.
ma 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
4-es nem mindegy mert az ilyen ocska szar még veszélyes is lehet.
ma 18:48
 6/6 retektorta ***** válasza:
60%
#5 Villamosmérnök vagyok szóval rossz embernek magyarázod. Az a helyzet, hogy ezeknek a dolgoknak tömeggyártásban kb. ez a reális ára.
ma 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!