Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen laptopot vegyek és honnan?

Milyen laptopot vegyek és honnan?

Figyelt kérdés

Általános felhasználásra szeretnék ajándékba laptopot venni.

Max 120 ezret tudnék ráforditani.

Megéri használtan venni? Ha igen honnan?

nov. 3. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Ennyiért nem kapsz normálisat. Én 10 éve vettem 140-ért és egy rakás szar volt, szó szerint szétesett az évek alatt. Azóta csak romlott a Ft.

Inkább használt üzletit vennék, új akksit és több ramot kérve bele.

nov. 3. 10:47
 2/6 Nyam2007 ***** válasza:
Ha használtan veszel akkor a hardverapro.hu-t ajánlóm lehet találni jó erős laptopokat is de rengeteg gyenge is van nagyon át kell nézni őket. pl.: [link]
nov. 3. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Erre a használatra és igényre csak HP elitebookot nézz. Nem drágák, viszont nem is játékra valók, tartós, strapabíró üzleti használatra valók, több éves használatra kalibralva (pl. A bill. betűk nem nyomtatott (lekopó), hanem porszort, égetett technológiával készült.

Elitebook 820 és hasonlókat keress.

nov. 3. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:

#3 vagyok: még valami. Hardveraprón nagyon figyelj oda a részletekre,

pl. ha a magyar billentyűzet fontos akkor a kiosztás, h. van-e hosszú "í" a gépen (nálam pl. magyar Bill. hiányában a #2 válaszoló gépe menne is a kukába, a matricázás c*gány hatást kelt)

burkolat: vajon milyen minőségű gép az, amelyik egy olcsó műanyagba van csomagolva? Nyilván costumer...

Szellőzés: oldalra, alulra, felülre? Szintén a #2 válaszoló gépe a jó példa, alulról veszi a levegőt és oldalra vezeti ki, ergo kb. csak asztalon használható, ölben melegszik. Egy profi gép már a bill. felől veszi a levegőt...

Bill. világítás? A folyadékelvezetés megoldott vagy sem stb.

Apró kérdések, amelyek mind-mind a minőségről árulkodnak...

nov. 3. 12:48
 5/6 Adkeizaal ***** válasza:
Én egy használt nem lezúzott macbookot vennék. Most windows laptopom van méregdrága volt mégis egy kalap sz4r.
nov. 3. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
CSAK szervozből válassz,felújított laptopot, DELL vagy a Lenovo Thinkpad, az a legjobb, ha tanévkezdés előtt veszed, van, ahol elő van készitve minden. [link]
nov. 3. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!